Üdvözöljük a Vár Panzió & Étterem honlapján!
Gyönyörű kilátás a Siroki várra.
Kényelem és teljes kikapcsolódás.
Mennyei ízek otthona!

Panzió

Családi vállalkozásunk több évtizedes múltra tekinthető vissza, mely során először éttermünket, majd később 2003-ban panziónkat nyitottuk meg. Falu központjától 300 m-re vagyunk megtalálható, közel a Siroki várhoz. Összesen 7 szobánk van, mely 3 db - háromágyas komfort, 3 db - négyágyas komfort szobából és 1 db - négyágyas classic szobából áll.

2020 tavaszán teljesen felújítottuk a panzió 3 és 4 ágyas szobáit komfort szintre és modern, stílusos bútorokkal rendeztük be. Összes KOMFORT szobánk saját fürdőszobával, LED TV-el és KLÍMÁVAL van ellátva. Egy CLASSIC szobánk maradt saját fürdőszobával, mely kiválóan alkalmas túrázók részére néhány vendégéjszaka eltöltése céljából.

Továbbá szeretnénk kiemelni, hogy egy helyen több szolgáltatást is tudnak kedves vendégeink igénybe venni, mint pl. étkezés a saját éttermünkben, ingyenesen elérhető WIFI és zárt, fedett udvari kocsibeálló.

Programajánlatunk:
- Siroki vár látogatása
- Kirándulás a közeli Márta hegységben: Mártaháza, Kékestető
- Ilona-völgyi vízesés - Parádfürdőről 3 km-re
- Lovaglási és horgászati lehetőség a közelben
- Termálfürdőzés a közeli Bükkszéken, Egerben és Demjénben
- A közelben található Egri vár megtekintése, valamint borkóstolás Egerben és a Szépasszonyvölgyben
- Kulturális lehetőségek: pl. Palóc múzeum Recsk, Kocsimúzeum Parádfürdő, Recski Nemzeti Emlékpark

Kikapcsolódni és pihenni vágyó párok, családok számára kiváló lehetőséget biztosítunk egy szép, zöld és tiszta erdei környezetben!

Szobáink csodálatos kilátást nyújtanak a várra és az udvarról a hegyekre! Jöjjenek el hozzánk és legyenek Önök is részesei ennek az élménynek!

Nyitva vagyunk minden évben március 01. és október 31. között!